duminică, 30 mai 2010

King of rock'n roll

Deocamdata, Elvis se chinuie cu scoala. Ochii lui "de vultur" se atitesc periculosi spre paginile carnetului si gemete de amagire si regret strabat peretii clasei. Regele trebuie sa ia un 10 la sport, la aruncarea greutatii. Desi o nota de 9 nu ii influenta media cel mai bine e sa se planga si astfel sa ne dovedeasca noua, fanilor, ca el e de 10. Poate vrea sa arunce cu privirea la bila de fier si atat. Nu vom sti niciodata. O alta problema o reprezinta desenul. Grozava materie! Arta nu poate fi mai bine definita decat prin degetele lui. Pensula trebuie inmuiata usor in apa si apoi in pastila cu culoare. Daca unul dintre acesti doi pasi meticulosi esueaza, Elvis trebuie sa ia un servetel, sa se stearga pe frunte (cel mai indicat prin tamponare) si abia apoi sa-si reia truda. Cea mai recenta lucrare a artistului se intituleaza "Punct pe foaie". Din pacate profesoara nu a fost atat de receptiva la estetica lucrarii.
Regele iubeste vestiarul. In pasi de dans isi scoate incet tricoul, cu o miscare ondulatorie a bratelor il invarte prin aer si prins in ritmurile ametitoare de rock'n roll execula miscarea numita "la atac". Patratelele paralelipipedice danseaza si ele dar totul este intrerupt de cineva care ii arunca camasa si ii spune la sictir "Pune ceva pe tine". Elvis continua sa se manifeste dar peste 2-3 minute se trezeste singur.
Elvis era cel mai jmecher in fosta lui clasa. Ceilalti nici nu-i ajungeau la aurul de sub unghie.
Elvis se chinuie sa se afirme la franceza dar cred ca limba i s-a fracturat de vre-o cateva ori in timp ce incerca sa citeasca.
Elvis are perciuni de Elvis. Nici cea mai dura lama nu i-ar putea strapunge.
Elvis miroase a succes de la 2 strazi distanta (sa nu-l jignim, mai bine bulevarde).
Elvis are pantofi de dans cu crampoane.
Elvis nu are nevoie de dinti de aur. Deja un strat galben ii invaluie. Elvis este examenul final pentru orice pasta de dinti.
Elvis are un limbaj sofisticat. Nimeni nu stie de ce si pentru ce-i foloseste daca nici macar pe el nu se intelege.
Elvis e Elvis. Cu toate ca mai sunt cativa ani buni pana sa fie un Elvis adevarat, deocamdata Elvis ocupa un loc din prima banca ca sa nu-i traga curentul pe ceilalti.
Te iubim Elvis!



Din partea unui baiat bun, constiincios si modest:>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu